Bare antipanica cu broasca ingropata

Bare antipanica cu broasca ingropata

 Cai si usi pentru iesiri de urgenta  echipate cu bare antipanica.

Caile şi iesirile de urgenta trebuie sa raman in permanenta libere si sa conduca in mod cat mai direct posibil in aer liber sau în spatii sigure.
În caz de pericol, trebuie să fie posibilă evacuarea rapidă şi în condiţii cât mai sigure a lucrătorilor de la toate posturile de lucru.

Trebuie să existe un număr corespunzător de căi de salvare şi ieşiri de urgenţă.Uşile de ieşire în caz de urgenţă trebuie să se deschidă spre exterior. 
Uşile glisante sau turnante nu sunt permise în cazul în care acestea au destinaţia de ieşiri de urgenţă.
Uşile de ieşire de urgenţă nu trebuie să fie încuiate sau fixate astfel încât să nu poată fi deschise imediat şi cu uşurinţă de către orice lucrător care ar avea nevoie să le utilizeze în caz de urgenţă.
Căile şi ieşirile de urgenţă speciale trebuie semnalizate în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 971/2006.
Această semnalizare trebuie să fie suficient de rezistentă şi să fie amplasată în locurile corespunzătoare.
Uşile de ieşire de urgenţă nu trebuie să fie încuiate.
Căile şi ieşirile de urgenţă, precum şi căile de circulaţie şi uşile de acces spre acestea trebuie să fie eliberate de orice obstacole, astfel încât să poată fi utilizate în orice moment fără dificultate.
Căile şi ieşirile de urgenţă care necesită iluminare trebuie prevăzute cu iluminat de siguranţă/urgenţă de intensitate suficientă în cazul în care se întrerupe alimentarea cu energie electrică.

 

4 Comentarii
 • Istrati Valentin
  Publicat la 12:40h, 15 aprilie

  Cotatie:

  Usa metalica antipanica + montaj, constatare, masurare

 • Adrian Lucraru
  Publicat la 00:13h, 11 februarie

  Avem nevoie de: 1 KIT Bara antipanica aplicata – usi cu 2 canate.
  6 buc balamale.

 • Accesorii pentru usi metalice in oferta | usi metalice
  Publicat la 10:52h, 25 mai

  […] a monta usi metalice prevazute cu cai si iesiri de urgenta este necesara montarea de bare antipanica cu broasca ingropata astfel incat usile sa ramana in permanenta libere si sa conduca in mod cat mai […]

 • ianchis ioan
  Publicat la 16:29h, 18 iulie

  buna ziua,
  vreau sa intreb daca si in ce conditii se poate monta o bara antipanica pe o usa pvc care deja are montata o inchidere broasca simpla cu butuc si cheie.E posibil sa montam o broasca antipanica?
  multumesc!

Postati un comentariu